Luonnon Syli

Avaa

Sylin Ylinen

Luonnon Sylin pihapiirissä sijaitseva vanhan navetan ylinen toimii kokous-/juhlatilana max- 60hlölle. Tila on remontoitu 2021 ja sieltä on komeat näkyvät peltojen ylle sekä kurkistusikkuna lampolaan. Sylin Ylisillä on ilmainen wi-fi, videotykki ja äänentoisto, karaokelaitteet ja tunnelmallinen takkanurkkaus. Ylisille kavutaan loivaa ramppia pitkin, joten tilasta pääsee nauttimaan myös pyörätuolilla ja lastenvaunuilla kulkevat.

Huom. Sylin Ylisillä voi olla jonkin verran eläin- ja heinänpölyjäämiä, joten todella allergisille tilaa ei voida suositella.

VUOKRA:

Kärsämäkiset yhdistykset 120€/tilaisuus

Muut 200€/lyhyt tilaisuus

350€/päivävuokra

Luonnon Sylin mummola ja mummolan putiikki

Luonnon Sylin mummola on pihapiirissä sijaitseva lämminhenkinen aito mummola, jossa on keittiö, wc ja ruokailutila 12 henkilölle.

mummola

Hox! Tällä hetkellä mummolan putiikkia ei päivitetä! Mummolassa on pieni putiikkitila, josta voi ostaa mukaansa matkamuistoja ja lähialueella tuotettuja tuotteita.

Tuotevalikoimassa Luonnon Sylin oman tilan ruis- ja ohrajauhoja 2,5€/kg sis. alv. sekä ohrasuurimoita 3€/kg sis.alv. Saatavilla ennakkotilauksella myös kokonaisia kauranjyviä linnuille 1€/kg sis.alv.

Suuremmista eristä kannattaa pyytää tarjous emännältä.

mummola2

HarakKana-tuotteet

Luonnon Sylin oma HarakKana-tuoteperhe putiikin valikoimassa. Tuotteissa käytetty tilan omien lemmikkikanojen ja -fasaanien luonnollisesti pudonneita höyheniä. Jokaisen tuotteen mukana tieto eläimestä, josta höyhen on peräisin. HarakKana-tuotteisiin kuuluvat uniikit korut ja koristelasipallot sekä mittatilaustyönä valmistettavat unisiepparit.