Luonnon Syli

Avaa

Sylin Ylinen

Luonnon Sylin pihapiirissä sijaitseva vanhan navetan ylinen toimii kokous-/juhlatilana max- 60hlölle. Tila on remontoitu 2021 ja sieltä on komeat näkyvät peltojen ylle sekä kurkistusikkuna lampolaan. Sylin Ylisillä on ilmainen wi-fi, videotykki ja äänentoisto, karaokelaitteet ja tunnelmallinen takkanurkkaus. Ylisille kavutaan loivaa ramppia pitkin, joten tilasta pääsee nauttimaan myös pyörätuolilla ja lastenvaunuilla kulkevat.

Huom. Sylin Ylisillä voi olla jonkin verran eläin- ja heinänpölyjäämiä, joten todella allergisille tilaa ei voida suositella.

VUOKRA:

Kärsämäkiset yhdistykset 120€/tilaisuus

Muut 200€/lyhyt tilaisuus

350€/päivävuokra

Luonnon Sylin mummola ja mummolan putiikki

Luonnon Sylin mummola on pihapiirissä sijaitseva lämminhenkinen aito mummola, jossa on keittiö, wc ja ruokailutila 17-20 henkilölle.

mummola

Hox! Tällä hetkellä mummolan putiikkia ei päivitetä! Mummolassa on pieni putiikkitila, josta voi ostaa mukaansa matkamuistoja ja lähialueella tuotettuja tuotteita.

Tuotevalikoimassa Luonnon Sylin oman tilan ruis- ja ohrajauhoja 2,5€/kg sis. alv. sekä ohrasuurimoita 3€/kg sis.alv. Saatavilla ennakkotilauksella myös kokonaisia kauranjyviä linnuille 1€/kg sis.alv.

Suuremmista eristä kannattaa pyytää tarjous emännältä.

mummola2

HarakKana-tuotteet

Luonnon Sylin oma HarakKana-tuoteperhe putiikin valikoimassa. Tuotteissa käytetty tilan omien lemmikkikanojen ja -fasaanien luonnollisesti pudonneita höyheniä. Jokaisen tuotteen mukana tieto eläimestä, josta höyhen on peräisin. HarakKana-tuotteisiin kuuluvat uniikit korut ja koristelasipallot sekä mittatilaustyönä valmistettavat unisiepparit.